Tietoturva ja tietoa evästeistä

REKISTERISELOSTE KUOPION KIINTEISTÖPALVELU OY:N ASUKASREKISTERISTÄ

Henkilökohtaisten tietojen kerääminen ja käyttö

Rekisterinpitäjä (Kuopion Kiinteistöpalvelu Oy) kerää asukkaiden valikoidut henkilötiedot henkilörekisteriin (asukasrekisteri). Näitä tietoja ovat asukkaiden nimet, syntymäajat, osoitteet, sisään- ja ulosmuuttopäivät sekä puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet.

Henkilökohtaisten tietojen käyttö

Asukasrekisterin käyttötarkoituksena on asukastietojen tarkistaminen mm. ovenavauspalvelun yhteydessä sekä yhteydenpito asukkaisiin kiinteistön huoltoasioissa. Asukkaan muuttaessa pois tiedot jäävät rekisteriin, koska niitä voidaan tarvita myöhemmin huoneistokohtaisia asioita selvitettäessä. Asukasrekisterissä olevat tiedot saadaan joko suoraan asukkaalta internetsivuiltamme tai tämän kanssa samassa taloudessa asuvalta, tai taloyhtiön isännöitsijän kautta.

Henkilökohtaisten tietojen säilytys

Kuopion Kiinteistöpalvelu Oy:n työntekijöillä on pääsy asukasrekisteriin.  Asukasrekisteri on paperisessa muodossa ja lukittuna kassakaappiin silloin kun sitä ei käytetä.

Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

Asukkaiden nimi- ja yhteystietoja luovutetaan tarpeen vaatiessa myös urakoitsijoille (esim. sähkö- ja putkimiehet) työtehtävien hoitamista varten. Tietoja ei käytetä eikä luovuteta markkinointikäyttöön.

Mikäli haluat tarkistaa asukasrekisterissämme olevia tietojasi tai olla muuten yhteydessä asukasrekisteriin liittyvissä asioissa, ota yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu (at) kiinteistopalvelu.fi